ART BY TINA

Semester firande!
image112image113

Fira semester! armband, leksaksaffär, kjol, supergammal. Nyköpt oversize tröja från Lindex (köpte L istället S). Love It. Nu ska jag ta en..eller två..eller tre öl för att fira att min semester börjat på riktigt!
Sommarlov!
...eller nja, semester heter det ju nu när man är vuxen. Men känslan är absolut sommarlov! Ikväll ska jag fira min ledighet och att inte behöva gå upp super tidigt varje morgon..i 6 veckor får jag göra precis som jag vill! Dock känns sommaren ganska full planerad. Imorgon bär det av till Tjörn för att fira midsommar (precis som varje år sedan jag var 16, har endast svikit rönnäng en endaste gång, och det visade sig bli det tråkigaste midsommaren ever!) På tisdag åker jag med mormor till Alingsås och stannar där några dar för att bada i vår härliga sjö. En dag på nossebro-marknad är inplanerad. Åh så roligt! Älskar marknader & loppisar. Den 10 juli åker vi till grannlandet Norge för att se Metallica. Super! Direkt efter det ska vi försöka hitta någon billig sista minuten, typ cypern och bara sola, slappa, dricka öl och bada i en vecka. Den 24 juli beger jag och bästa vännerna oss till England och den trevliga staden Brighton för att hälsa på en bästa vän. Där stannar vi i ca en vecka (några av oss längre). Sen är det typ bara en vecka kvar tills jag börjar jobba igen. & veckor går rätt fort. Men oj va kul jag ska ha i sommar!

Hade egentligen tänkt att klämma in en festival till...men det känns just nu lite omöjligt.
Nytt konstverk till samlingen
image110image111

Igår kom inspirationen och skapande känslan till mig. Det resulterade i en bild på en elak flicka döpt till "Ugly Girl". Detta är ett experimentellt konstverk, gjord av lim (det vita) och tjock färg, som jag målat genom att använda en spruta och sedan trycka ut färgen.

Bild 2,något omgjord. blev inte helt nöjd med den första efter att limmet stelnat och blivit genomskinligt, så jag mixtrade lite med rosa färg. Till det bättre? "Ugly Girl" står fortfarande kvar vid sidan om man tittar noga i verkligheten, blev rätt effektfullt att skriva med genomskinlig färg.