ART BY TINA

likeapainting

Fotot taget för två minuter sedan i macbookens photobooth. Förvandlat i photoshop, nästan som en oljemålning.

Kvällens ändrade planer. Istället för en vild party kväll bestämde jag och vännen oss för att ta det en annan kväll. Istället sitter jag just nu hos min fina mormor i hennes mysiga hus långt inne i skogen. Vi dricker vin och ska äta gott. Laxtoast med ägg, tomater och aioli och bruchettas med chevre. Luktar gott från köket.
almostbluesky

Sitter hemma hos vännen Maria
, nyduschad och redo för dagen. Ska strax ge oss ut på en promenad runt ägorna. Huset som skymtas i slutändan av allén är en herrgård, där bor Marias pappa. Igår satt vi mest i soffan, drack vin och åt räkor. Trevlighetsfaktorn var på topp. Om ett par timmar kommer mormor och hämtar mig, vi ska åka in till staden och lördagsshoppa.
indianfläta
Igår köpte jag tre läderband, ett brunt, ett blått och ett svart. Idag gjorde jag en fläta till håret av dom. Bär idag min lilla klänning som jag fyndade i Linköping för en hundring på indiska samt använder min fina fransväska för första gången. Gillar den, den är fin.

Sitter på stationen i Vara, väntar på ett tåg som ska ta mig till staden där jag växte upp - Alingsås - där ska jag spendera hela helgen hade jag tänkt. Idag blir det möte med vår marknadsgrupp, en fotoutställning om hatbrott. är också inplanerad. Senare ska jag möta upp en fin vän från högstadietiden - dricka vi och prata gamla minnen, och skapa nya. Ikväll blir det vinkväll och imorgon blir det rockkväll på hotellet, Grand. Söndagen hade jag tänkt spendera med mormor, som jag vet är en flitig läsare av min blogg , så om du ser detta så ringer jag sen=)