ART BY TINA

nattshopping
Sitter och väntar på bästa kompisen (en av fyra) och hennes karl som har kört ner till västsverige från huvudstaden ikväll. Borde komma inom en timme. Ska fixa lite nattamat åt dom snart, lite vin behövs nog också. Under tiden sitter jag och kollar på en av de sämsta filmer jag någonsin lyckats köpa. På smällen. Se den inte. Har även roat mig med lite nattshopping.


Jag vet, pälsväst är väl antagligen inte det hetaste i modevärlden längre, men va sjutton, bättre sent än aldrig. Tycker jag. Tror den blir snygg i vår tillsammans med de lila skinnyjeansen och kanske en söt blus under. Ville haft röda jeans, men de var slut i min storlek, så kör på lila. Båda plaggen från ellos. Pälsen kostade 129 kr och byxorna 99 kr. Fynd enligt mig.
me and my painting


Idag har jag hängt klart tavlorna inför morgondagens vernissage. Blev riktigt bra med tanke på att det var en ganska svår lokal med lite knepiga väggar. Men jag är nöjd. Ska bli riktigt riktigt kul imorgon. Hoppas på många besökare. Caféets ägarinna har fixat världens godaste italienska glass, riktigt fantastiskt god! Och imorgon ska hon göra mackor med mozzarella och tomater till försäljning. Det blir utmärkt.

Sent ikväll får vi besök från Stockholm, ska fixa ordning lite kvällsmat och vin när dom kommer. Trevligt trevligt. Hinner nog inte blogga imorgon. Bilder från utställningen lägger jag förmodligen upp på söndag.

Önskar er alla en trevlig helg!
artistic face
Celeste 2009
Julia 2008
Secret Garden 2008

Närbilder, detaljer av tre av de tavlor jag har valt ut till utställningen.

Vernissage: Imorgon, lördag kl 12, järnvägscafét i Vara.