ART BY TINA

tuschtjejerFörra veckans kvällar har spenderades med att måla tjejer i svart tusch och akvarell, idag har jag ramat in dem. Tjejerna ska med på nästa veckas konstutställning på Tjörn. Storleken på bilderna är som vykort ungefär + ramen.
klick/klick


Befinner mig på tåget hem, har roat mig den senaste halvtimmen med att klicka hem lite varierande plagg för en billig peng. Jag köper hellre flera billiga plagg än några få dyrare. Alltid när jag köper dyra plagg är jag så rädd om dem att jag knappt använder dem.Onödigt. Men billiga däremot gör ju inget om man råkar spilla på, göra sönder, tappa bort - ja allt vad slarviga jag kan hitta på.

Det blev ingen lavendelblå klänning som fick följa med hem efter lunchshoppingen - hittade detta blåa linne istället på ellos. Fick dock med mig ytterligare ett par leopardtights hem, börjar få en ganska stor samling tights i detta mönster.


Update!

Fick precis reda på att jag vunnit underkläder i hos Jazzmynn och en t-shirt eller ett linne hos  Jassie och igår vann jag ett par skor hos Karin. Känner att jag har turen på min sida=)
birthdayoutfit/2Min födelsedag firades i dessa kläder. På jobbet - Den svarta koftan fick jag i present av en vän, kjolen kommer från Gekås (49 kr!), de lila glansiga strumbyxorna är från Lindex. På tårtkalaset - min fina leopardklänning som jag fick av tjejerna. Hårspänne i form av ros (minns inte vart det kommer ifrån), armband i trä från Hm.

Nu ska jag gå på tidig lunch, ska försöka hinna med en liten shoppingrunda, är på jakt efter en lavendelblå kort klänning.