ART BY TINA

new/wardrobe/stuff


Nu har jag shoppat igen. Svag för fynd och rabatter. Vackert silvrigt halsband 56 kr. Brun bh med rosett 7 kr. Klarblå jacka 99 kr. Hipster/string i siden 30 kr. Grå fodrad känga i mocka 37 kr. Så billigt att det nästan var gratis.

early/morning/coldness


Kylig Onsdag morgon. Vintern närmar sig med stormsteg. Jag längtar redan till våren. Hoppar gärna över dom kyliga, isiga, kalla dagarna. Vinterjackan och lovikavantarna är framplockade. Sitter på tåget till Uddevalla, lyssnar på Primal Scream på Spotify. Känns som det blir en bra dag. Sista jobbdagen för denna vecka - torsdag och fredag är jag ledig för att jobba med utställningen. Ser fram emot det.

Update: Kolla in Sassy´s inlägg!


choose/&/change//choose/&/changeUtställningen närmar sig. På torsdag kl 16.00 öppnar vi dörrarna för allmänheten. Nervöst men otroligt kul som alltid! Jag har valt, ändrat mig, valt igen, ändrat mig igen, plockat fram, plockat undan - men nu har jag nog äntligen valt ut vilka tavor som ska ställas ut. Sen kan det bli ändring på plats - viktigare än själva valet av tavlor är själva lokalen och hur tavlorna ser ut tillsammans på väggarna. Det kan man inte räkna ut i förväg.