ART BY TINA

art:inspiration/sunday


Skapar-söndag. Idag har det hänt en hel del i ateljén. Med inspiration av Phantom Of the Opera, Jimi Hendrix och Janis Joplin har fem tavlor börjat komma till liv. En av dom var nästan klar innan, tre av dom var sådana jag inte var nöjd med så dom har jag nu målat över och börjat om på. Och en började jag på från en helt vit duk. Alltid när jag målar håller jag på med flera tavlor samtidigt - lika bra att passa på när skaparglöden finns där - dessutom slipper man vänta mellan torkningarna.

Ni får se bättre bilder på tavlorna senare i veckan när jag anser att dom är klara och har torkat.letherdress/dance!/dance!/dance!


Jäklar vad vi dansade igår!

Vem behöver ett gym när man kan göra något som är så kul som att dansa istället. Har tokigt mycket träningsvärk - fast misstänker att det kan bero på att jag körde några övningar med mina hantlar igår och mag-hjulet. Världens bästa träningsredskap - oavsett hur många jag gör känner jag alltid av det i magmusklerna efteråt. Tog ju även vårens första löprunda utomhus igår - det + dansen känns i benen idag.

Pssst. Fick veta igår att löpning är en suverän träning för att få en platt mage (nu har jag läst lite om det - och det verkar stämma!) - det gjorde mig glad - för det är precis vad jag vill ha. Löpning är den enda träning jag faktiskt tycker är ganska kul. Om muskler syns eller inte skiter jag i - men en platt mage skulle vart snyggt till sommaren=)adventure/saturday

,

Lördag. Äventyrs-lördag. Vaknade supertidigt (trots lördag och trots att jag inte var hemma från jobbet förrän vid nio igår). Bestämde mig för att rota fram löparskorna och ge mig ut på en runda. Trots regn och halka. Blev en rätt kort runda. Men ändå. Bättre än inget.

Sen åkte jag och vännen M till Trollhättan för att shoppa upp våra pengar - på vägen dit träffade vi en stor vattenpöl (läs mindre sjö). Bilen framför oss körde rakt igenom den, så det gjorde vi också. Det skulle vi inte gjort. Kände hur golvet rörde sig under mig och vatten kom in i bilen - sen stannade den och ville inte starta mer. Attans. Det fick bli bogsering hem igen. Inget shoppande för oss idag - tröstar oss med en utekväll på lokala nattklubben istället.

...nu måste jag städa, hitta kläder (funderar på skinnklänningen), fixa håret, äta och köpa snacks innan vännerna kommer.