ART BY TINA

shoppatsolglassgrilla.
ONSDAG. Rönnäng. När vi vaknade imorse var det lite mulet och rätt tråkigt väder - så vi åkte till Göksäter (ett mini-Ullared på Orust). Köpte lite bra-att-ha-prylar, ett rosa läppstift, en mysig collage tröja och en söt plånbok m.m.

När vi kom tillbaka hade solen tittat fram, fast inte bara sol utan rätt mycket blåst också, men hittade en vindstilla plats bakom huset. Låg där ett par timmar. Sen åkte vi till Skärhamn, gick på en utställning med Tjörn-konstnären Bengt Rindner (som också är en av mina bästa vänners pappa). Åt glass, bubbelgumglass och melon. Bubbelgum-smaken var ingen höjdare.

På biblioteket sålde dom ut böcker för 1 kr styck, hittade en bok jag blev nyfiken på - två timmar senare hade jag läst ut den (ja jag läser rätt snabbt). Boken handlade om en 21-årig tjej som var dödstrött på Gävle - ändrade sitt liv och drog till London. Humoristisk.

Nu har vi grillat med familjen - och köpt en massa snacks och en film. Soff-häng ikväll. Imorgon ska det bli supersoligt och varmt, ska sola och kanske ut med båten och fiska makrill.


/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se
solroseölräkor.
TISDAG. Igår, tisdag, åkte vi ut till Rönnäng och hälsade på mina föräldrar. Plockade upp en vän på vägen, söta Mitzi och placerade oss på berget bakom vårt hus, sol och en flaska rosé = perfekt dag. På kvällen gick vi ner till lokala puben och åt räkmackor och drack öl. Sen började det ösregna, då var det dags att bege sig hem igen.

Idag är det lite molnigt, men vi hoppas på sol i eftermiddag. Ska åka och kika på två utställningar./ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se
viåkertilltjörn.
RÖNNÄNG. Nu åker vi till Rönnäng, på Tjörn, till mina föräldrar. Vi ska sola och bada i två dagar är planen. Ska träffa lite vänner också. Flyttade till Tjörn när jag var 16 och bodde där i 4 år.


/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se