ART BY TINA

birthday/gifts#1
Rosa väska. Födelsedagspresent till mig själv - från mig själv.
Passar perfekt med det vackra halsbandet jag fick av Ida.


Nu ikväll har jag blivit bjuden på middag av Darling - kinamat - friterad kyckling, ris och sötsursås (min favorit!), ett glas vin och en päronsplit som avslutning.

JAG ÄR NYFIKEN SOM TUSAN! Hans present får jag inte förrän den 1:e maj (det är ju skitlångt dit!). Undrar vad det kan vara. Nyfiken! Nyfiken! Nyfiken!


2days/in/falkenberg
FALKENBERG. Igår åkte jag till Falkenberg för en jobb-resa. Konferens tillsammans med andra marknadsförare som jobbar med dans och som ingår i Dansnät Sverige. Väldigt lärorikt och kul att träffa andra människor som jobbar med samma saker som jag själv.

Förmiddagen och eftermiddagen igår spenderades på Grand Hotell. På kvällen mötte jag upp vännen Ida som bor i Falkenberg, vi gick och fikade, pratade, åkte ner till havet, pratade, åt på en thairestaurang (som jag fick visa leg på trots att jag fyllde 28! igår. Haha) och till sist gick vi till Harrys - drack en öl, pratade, pratade och pratade - sen blev det hotellsängen för mig.

Gick upp ganska tidigt (så jag inte skulle missa hotellfrukosten!). Idag fick vi en föreläsning om dansens utveckling från 1900-2000 - väldigt intressant! När konferensen avslutades tog jag en sväng på stan, kikade lite i butiker, åt lunch på ett café och träffade sen vännen Ida (igen) och vännen Sara för en mini-fika-dejt innan mitt tåg kom - som jag sitter på just nu.

Hemma om en timme.


Fint och trevlig hotellrum. Stor säng och utsikt över vattnet.

Så här såg jag ut på kvällen när vi gick ut och firade min födelsedag.

Thai-mat. Supergoda kycklingspett med jordnötssås. Och såklart Singha.

Fick ett stort färgglatt halsband av Ida - hon har förstått vad jag gillar!
Godmorgon Falkenberg. Imorse på hotellrummet.

Dagens Outfit.

Skissade anteckningar från dagens föreläsning.

Påskpynt på ett av Falkenbergs fik. Förmodligen det mysigaste.


congrats/of/yesterday
GRATTIS. Tänk att ett så litet ord som grattis kan göra en människa så fruktansvärt glad. Min facebook svämmade nästan över av grattis igår.

Tack vänner - ni är bäst!

...förutom på facebook-wallen kom det även en massa mail, samtal, mess och kommentarer. Lika glad för dom såklart. Men gladast är jag nog för att fina Ida tog hand om mig här i Falkenberg och gav mig en fin dag och en superfin present. Vaknade för en stund sedan i min stora hotellsäng, gick ner och åt frukost - nu har jag lite tid över tills dagens konferens börjar. Klockan 15.00 tar jag tåget hem igen. Kanske kanske hinner jag med en fika med vänner innan jag åker.