ART BY TINA

my+mornings.


Mina morgonrutiner. Larmen (två mobiler) börjar ringa 05.50. 06.20 måste jag gå upp för att hinna (går aldrig upp en minut före det). Alla minuter är livsviktiga för att jag ska hinna. Kläder plockar jag alltid fram dagen innan (fast ibland ångrar jag mig). När kläderna (och linserna) är på plats har jag två hungriga katter som följer varje steg jag tar tills jag gett dom mat. Snabbt fix av smink & hår. Klick Klick - dagens outfit (varje morgon). 06.50 - exakt 30 minuter efter att jag vaknat rusar jag ut genom dörren. 07.03 går tåget mot Uddevalla (de dagar jag åker till Borås får jag lite sovmorgon). Bilderna redigerar jag på tåget och lägger upp strax innan 8 då jag anlänt till mitt kontor - hinner jag inte på morgonen så gör jag det vid lunch.

...och för er som undrar, nej, jag äter inte frukost, inte hungrig så tidigt. När jag kommer till jobbet tar jag en kopp te och en frukt eller ett knäckebröd.


Hur ser era morgonrutiner ut?

Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se
------> Art By Tina på facebook <------
jessica+simpson.


På två dagar har jag hört av fyra olika personer att jag är lik Jessica Simpson. Blir lika förvånad varje gång. Jag ser själv inte den minsta likhet - men blir jäkligt glad över sådana kommentarer - för hon är verkligen en grymt vacker människa! Kanske håret som gör det, eller ansiktsformen. Fast jag skulle nog behöva ligga några dagar i solariet samt extrem-bleka tänderna. Nä, jag ser det inte.

"Fan vad du likna jessica simpson:0"
"Wow! Du är ju någon het blandning på Jessica Simpson och Katherine Heigl! :D"
"P.s du liknar jessica simpson i ansiktet;o"Har ni fått höra att ni liknar någon?
Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se
------> Art By Tina på facebook <------
golden+thursday.

Fy så svinkallt det var att vänta på tåget imorse. Brrrr. Fick bli en varm tröja idag under skinnjackan. Har gyllene ögonskugga på mig idag - därför passade "The Girl With Golden Hair" bra som dagens tavla.
Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se
------> Art By Tina på facebook <------