ART BY TINA

PEACOCK
Tina Axelsson / KONST / artbytina@hotmail.com / facebook / webshopenResultatet efter andra sittningen. MÅNGA timmars arbete kvar. Men den kommer bli sååååå vacker!


RED+OWL
Tina Axelsson / KONST / artbytina@hotmail.com / facebook / webshopenLängsedan jag visade vad jag håller på med i ateljén. Just nu försöker jag hinna klart med en tavla (den översta) som ska med på min röda utställning på måndag. GO RED. Hoppas hinna arbeta på den ikväll. Det saknas vitt. Den andra tavlan blev klar i förrgår, det är liten, 20 x 20 cm. I´m an owl. Helt inne på ugglor just nu. Bedårande djur. Ber om ursäkt för den kassa kvalitén på bilderna, tog dom utan blixt i ett mörkt rum.
BLING-BLING
Tina Axelsson / KONST / artbytina@hotmail.com / facebook / webshopenEn av mina absoluta favoritklänningar. Matchade den med en massa bling-bling och Lilla My frisyr. Köpte en hår-donut igår - så himla smart grej! Ska visa tydligare bilder på frisyren.

Sista bilden på min arm när den ser ut som på bilderna ovan. Tatueringen blir så jävla bra! Hon som gör den är helt amazing! Kan inte sluta titta på den. Har fortfarande plast på men ni kanske får se en smygtitt ändå - bara för att jag är så himla nöjd!

Nu ska jag gå på promenad i solen - med bästa vännen.