ART BY TINA

ART/PINK&GOLD
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINNu är två av "Skräckisarna" monterade. Just dessa två fick lite mer exclusiva ramar än jag först hade tänkt. Men det är i dem dom hör hemma och ingen annanstans. Båda är till salu för 300 kr styck.

I mitt galleri finns nu även några andra mini-tavlor till salu - Small Illustration Girls i akvarell, även dom inramade.

#1 - Lisbom - Lisas Teckningar

Så snyggt det blev med de där ramarna!

#2 - Anonym

passar perfa i ramarna!

#3 - FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger & resor

Tavlor som skulle passa in i mitt hem. Jag kör ju hela Dark lolita och dark romanticstilen hemma i mitt hem. Riktigt snygga!! Kram

#4 - Mikaela

Tack :)

Allt bra?

#5 - emma

fina bilder! :) kanske man måste köpa en tavla från dej nån gång. måste prata med min sambo bara först haha :D och komma på var den skulle kunna hänga i såna fall hm... det är det svårtaste ^^sv. ja jag håller tummarna ;)

#6 - anna

blev ju skitsnyggt med de ramarna! helt rätt val :)sv: haha ja jag med! jag använde alltid Betty och Baldwin om vackra människor :P

#7 - Vanadesse.

nej för fasen inget jävla regn :D

#8 - milenamalmros

håller med dig :) Johnny depps roller skiljer sig mycket från den ena till den andra men han gör det så bra :) Erkänn du tycker han är snygg med?? :P Gillar ramen till vänster grymt mycket :)

#9 - Emma

Jäklar i min gata vad snygga dom blev=)

#10 - Bysisters

Sv: Följer dig nU! <3 :)Här är vår länk: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2348817/bysisters

#11 - Eleonore- Kokboksutmaningen!

Ramarna passar ju otroligt bra till tavlorna :D Tycker du skulle platsa på de stora gallerierna, eller som Kan Dee som fick ett samarbete med Gallerix!

#12 - EMMAS!

skojj att du är med :D allt bra?

#13 - Emma

sv: är ju så roligt att vara ute och resa, fast sista dagen längtade jag hem som en tok så det var skönt att komma hem :)

Klart jag fortsätter att rösta :D

#14 - Patricia♡

sv: Tack snälla du.

Du har nog rätt, de vill inte se bilder för att kritisera utseendet, men jag är ändå säker på att det finns någon som sitter där och gottar sig åt min feta kropp! Förlåt, inte meningen att vara negativ såhär^^Hoppas du får en fin söndag. Själv försöker jag övertala sambon om att vi ska åka och träna - går sådär^^Kram

#15 - karolina

sv; aa,d en var superfin :)

#16 - Anonym

Hejsan!

Har just nu 3 grymma tävlingar på min blogg:

http://byyemelie.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-en-valfri-vara-fran-erikas-gar.html#comment - Vinn en valfri vara. Allt från ringar till angry birds - börsar. - »AVSLUTAS IDAG«http://byyemelie.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-ett-akta-silversmycke-fran-mia.html#comment - Vinn en berlock i äkta silver. - »AVSLUTAS IDAG«http://byyemelie.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-en-smyckesask-fran-damknektse.html#comment - Vinn en "goodibag" med massor av snygga smycken + en leopard-scarf med ett värde av 790:- »AVSLUTAS OM ! VECKA«JAG HAR ÄVEN börjat med veckans utmaning. Den/Dom som kommer med förslaget som jag väljer att göra får en länk i samma inlägg inför mina 200-250-300 läsare.

http://byyemelie.blogg.se/2012/april/nytt-veckans-utmaning.html#commentKram/Emelie

#17 - ▲ Mohammedi's™

Öka din stasestik??? Va med på VECKANS BLOGG och få chansen synas

framför +1200 läsare , i ett helt inlägg + i menyn i en vecka!!

http://mohammedis.se/2012/april/veckans-blogg.html#comment

#18 - ♥ ida

Sv: hihi tack :) Ja precis, det har du rätt i!

#19 - SANDRAFOTAR

tack så mycket!

#20 - Olivia

Så otroligt snygga, skitsnyggt med dom ramarna till!

#21 - aliengirl- louise drawings

Sv: Brynjorna? Sorry, men det är första gången jag hör det ordet? :)

#22 - Hannah

Ursnygga ramar (och målningarna också såklart)! Loppisfynd, eller kan jag hitta dem i någon speciell affär? ;)

#23 - Maria

Snyggt med guldramarna till!!

#24 - Bodypalace

Jag ska lätt köpa en en tavla av dig nån gång! kanske närmare jul så jag kan ge bort i julklapp. Hade kunnat tänka mig att köpa den till höger faktiskt om den hade haft blondt hår. Det är nästan ett porträtt av min moster haha!

#25 - Erik Keding

Tycker att de gjorde sig bra i ramarna! Riktigt schysst!