ART BY TINA

"fav things"
Nya inköp! Döskallar från en marknad i Bassano, den lila köpte jag mest som souvenir, men dom små ska det tillverkas ett armband och ett halsband av. Dom råsnygga bootsen är från H&M som de flesta modebloggerskor redan tipsat om. Halsbandet i ben och döskalle-töjningen (6mm) kommer från Crazy Factory - en suverän sida med mycket prisvänliga piercingsmycken.
 
"too early, too tired"
En alldeles för tidig morgon, på väg till flygplatsen. Min bästa travel-outfit, mjukt & oversize - dock lite för varmt när vi landade i ett 34-gradigt Venedig.
 
BASIC YOGA
Ganska svårt projekt att ta yoga-bilder med självutlösaren. Klicka - sen har jag typ 5 sekunder på mig att hitta rätt position. Måste skaffa ett smidigare sätt att dokumentera mina övningar. Den här gången blev det några grundpositioner. 1. Fish Pose, Matsyasana. 2. Practising King Pigeon & Mermaid pose 3. Shoulder Stand, Halasana 4. Extended Hand & Big Toe, Utthita Hastapadangusthasana.
 
Har bokat in mig på en yogakurs under hösten, med start på söndag. Ska bli skönt att träna på andningen tillsammans med en lärare. Förbereder inför min vistelse på ett ashtanga yoga center i Goa.