ART BY TINA

MARKET&ICECREAM
Supersize tröjan & kjolen är från ellos. Väskan är ett fynd från Gekås i Ullared.
 
Idag firar vi Jordgubbensdag i vår mini-stad. Strosat runt på marknad, tittat på karuseller, frossat i glass och hejat på vänner. Nu är vi hemma och fixar lite mat, snart är det dags att börja peppa inför kvällens party. Blir förfest här och sen mot natten drar vi in till öltältet och röjer.
 
 
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN
VELVET&PSYCHEDELIC
Toppen & leggingsen kommer båda från ellos.
 
Igår drog vi ut och käkade med några vänner - eller ja - det var planen - det visade sig att alla ställen - eller ja, alla och alla, dom två matställen vi har som serverar öl - var helt proppfulla med människor. Så det blev ett stopp på tråkiga pizzerian istället. Fast ingen mat för mig, dumt att sabba veckans lågkolhydratsdiet på nåt jag egentligen inte ens är så speciellt förtjust i. Däremot hällde jag i mig tre öl på puben - flytande kolhydrater gills inte i min värld.
 
 
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN
NEWSTUFF
 
Igår eftermiddag tog jag och darling en sväng till Trollhättan och kikade i butiker. Hittade, nej fyndade ett par snygga shorts för 40 kr. Fanns bara ett par kvar så jag chansade och köpte dom utan att prova trots att dom var XS. Och se, passade perfekt ju! Okej kanske lite tajta. Haha. Shortsen och linnet med örnen kommer från Carlings och guns-tischan med deras bästa album ever kommer från H&M.
 
 
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN