ART BY TINA

ROCKCRUISEPARTY
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINOj oj. Vilket dygn. 24 timmars party! Någonstans på havet mellan Sverige och Finland fyllde jag år, gillar tydligen att vara på resande fot när jag fyller (förra året firades jag i luften mellan Miami & Madrid). I år firades jag med härliga vänner & darling, öl, jäger, rödvin, G&T - och en jäkla massa musik, trots att Blind Guardian var det enda band vi lyckades titta på. Och kul att du kom fram o sa hej Mandy!

...nu måste jag krypa upp ur sängen, någon gång inom dom närmaste timmarna kommer jag att bli bortrövad. Jag har absolut ingen aning om vad som kommer att ske...det blir ett äventyr. Lite nervös haha.


TINAGOES30
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINUnder mina trettio år på jorden har jag bott i 4 svenska städer, i 2 hus tillsammans med familjen och haft 5 egna lägenheter + en bostadsrätt/radhus som vi bor i nu. Har även bott och arbetat en period på Irland. Jag har jobbat som gästhamnsvärd, servitris, gatuköksbiträde, städerska, frukostvärdinna, bartender, informatör, lagerarbetare, eventpersonal, bröllops-catering och som receptionist på olika hotell och på en teater där jag fortfarande arbetar - som marknadsförare. Jag är utbildad reseledare och har en fil. kand i medie-och kommunikationsvetenskap. Jag har 5 tatueringar varav en är en sleeve. Älskar festivalliv och har röjt runt på Sweden Rock 6 gånger (05, 06, 07, 08, 10, 11) + Hultsfred (04) + Roskilde (03). Jag har varit i 23 länder och besökt 48 olika städer utanför Sveriges rike. Jag drömmer om att slå igenom som konstnär och har hittills haft 13 utställningar och sålt närmare ett 100-tal tavlor. Och det bästa av allt, för 9 år sedan hittade jag killen jag vill leva med tills jag dör. My life...so far.

SWEDENROCKCRUISE
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN

Nu packar vi in oss i bilen och drar upp till Stockholm - för att ikväll hoppa på Sweden Rock-kryssningen. Här ska firas 30-årsdag, när klockan slår 00.01. ska det skålas rejält, för då kliver jag över 20-sträcket till 30. Oj.