ART BY TINA

GALAXYLEGS
GALAX BEN. Äntligen får mina ben se ut som en galax - som jag längtat! Tack oasap.com för att ni tar in så fruktansvärt mycket snygga och prisvänliga plagg! Både leggingsen & tischan kommer därifrån.
 
Psst. Vad jag förstått det så är idag sista dagen dom kör fraktfritt, så skynda att beställa - dessutom kan ni få en kod av mig som gör att ni får 25% rabatt på hela köpet. Uppge: 52614600 som coupon code.
 
 
HEAVENSMIND
HEAVENS MIND. En tavla som blev klar för några dagar sedan och nu är på väg genom Sverige för att säga hej till sitt nya hem. Ganska stor tavla, 90 x 70 cm. Väldigt roligt projekt, tjejen som beställde den ville göra en mix av flera olika tavlor jag gjort som hon gillade. Detta blev resultatet. Jag är mer än nöjd.
 
 
AUTUMNLAKE
Hösten blir till vinter. På väg till kontoret i Borås svischade tåget förbi en sjö, jag har åkt förbi den här sjön hundratals gånger men just idag såg den lite extra magisk ut. Mörk och kall, hösten är på väg att bli till vinter. På sina ställen var marken täckt av vitt ludd. 15 dagar kvar tills mitt äventyr i Indien börjar. Åh vad tiden går lååååångsamt.