ART BY TINA

LEO + LEO + IGGY
Jag och mina outfits är tillbaka i Sverige, här kommer dagens. Bästa sättet enligt mig är att matcha leopard med...ja just det leopard så här har ni mina leo-brallor tillsammans med mina leo creepers - i cool kombo med Iggy Pop och en bad-hair-day-hatt. Allt är från H&M förutom skorna som kommer från Oasap.com.
 
 
KRÖNIKA
Nu kan jag titulera mig som krönikör, åtminstone för en vecka. Här kan ni läsa min text om ni tycker att det blir otydligt att se texten i bilden. Säg gärna vad ni tycker, det är den första krönika jag någonsin skrivit.
 
 
CHEAP MONDAY
Ett märke som jag gillar skarpt är Cheap Monday, basic och prisvärt. Ett märke som bevisar att kvalité inte behöver kosta överdrivet mycket pengar. Deras tischor kostar runt 200 och byxor 400. Alldeles lagom för vardagsplagg. Tyvärr bor jag i en liten stad där man inte kan se skymten av någon återförsäljare som tar in märket - då är det tur att det finns på nätet. Denna klassiska tischa och dom coola leopardmönstrade benen finns att hitta på miinto.se. Har ni några Cheap Monday plagg i garderoben?