ART BY TINA

9 YOGA POSES
Idag är det söndag och det betyder yogaklass, veckans höjdpunkt. Här är några poser jag har övat på i veckan. Som ni kanske vet består varje pose av olika sammanhängande poser, oftast en för varje in- och utandning. Här är några bilder från veckans övningar. Idag har jag övat på hand- & headstand. Det är definitivt min svaghet, saknar den styrka i armarna som det krävs (övar just nu i sängen för att inte slå mig gul & blå). Måste nog köra lite med hantlar varje kväll för att se om det underlättar. Någon som har tips på hur man övar upp hand- och huvudpositioner?
 
1. Forward-bend-uttanasana. 2. Downward-dog-split. 3. Humble-warrior. 4. Rabbit-pose. 5. Tortoise-pose-kurmasana. 6. Plow-pose-grab-feet-halasana. 7. Shoulder-stand. 8. Bakasana-one-leg (WIP). 9. Supta-vajrasana.
 
 
HAVET
Igår efter jobbet åkte vi ut till havet, till Tjörn. Firade bror min som fyllt år med paket och fransk chokladtårta, kollade film, gosat med katter och käkat alldeles för mycket godis. Idag har vi hängt i mammas galleri och kramat en gigantisk blå katt...och råkat ut för bilhaveri på hemvägen. Dumma bil. Nu blir det glass & filmkväll i soffan, med vänner.
 
 
ROCKRING
Jag har köpt mig en magtränar-rockring. En sån där som väger 1,2 kg och är en meter i diameter. Från Casall. Man får bra ont i magen, förstår att dom varnar för blåmärken i början, bäst att följa instruktionerna och bara köra 3 minuter per dag i början. Men kul är det - så vansinnigt mycket roligare än en vanlig rockring - man tappar den aldrig!