ART BY TINA

SOMMARFEST

SOMMARFEST. Igår drog jag till Bokenäs och firade en vän som fyllt 30. Himla kul och många nya bekantskaper! Tack Linda (hummingbird.blogg.se) för att du är så grym på att samla ihop roligt folk! Nu har jag mellanlandat hos mina föräldrar ute på Tjörn - för att imorgon dra på roadtrip till Smögen. Det gäller ju att göra så mycket som möjligt innan semestern tar slut. Exakt en vecka kvar.

OOTD
TONIGHTS OUTFIT. Nu gör vi som bönnerna och drar på Traktorrace med öltält & AfterRace. Körde på ett par avklippta och nitpimpade denimshorts en korsettliknande topp, lugg a la The Sounds Maja och ett dreamcatcher-örhänge. Till detta blir det ett par höga boots - då jag vet sedan tidigare erfarenheter att det kan bli jäkligt geggigt och lerigt.
 
 
SICILY.UNDER.WATER
SICILY UNDER WATER. Tog en hel del bilder när vi var ute och snorklade och sa hej till fiskar, maneter och sjöstjärnor...och när vi lekte i poolen. Undervattensyoga är skitsvårt haha. Medelhavsbilderna är tagna vid vackra ön Isola Bella i närheten av Taormina på nordöstra delen av Sicilien.