ART BY TINA

PARTY LIDKÖPING
Två kvällar i rad har vi spenderat i Lidköping.  Ätit världsgod pizza. Gått igenom drinklistan på Bakgår´n och Tisdax-festat med Adam Alsing på Stadt. Och imorgon - we´re going to i Ibiza!
 
 
AT THE ZOO
Igår hamnade vi på Borås Djurpark. Egentligen vill jag inte alls stödja djurparker och djur i bur. Det enda stället som jag tycker är riktigt bra är Nordens Ark där man värnar om utrotningshotade djur och där dom har stora inhängnader och blir bra omhändertagna av kunniga människor. Men jag måste ändå säga att jag tyckte att djuren på Borås Djurpark såg ut att vara välmående, glada och gilla sina hem - ett starkt bevis för det är att flera av dom faktiskt får ungar trots fångenskap. Så tummen upp för det. 
 
 
VICIOUS ROCK
VICIOUS ROCK FESTIVAL TROLLHÄTTAN. Alltid kul när städer fixar minifestivaler med band och öltält. Det vill man ju stödja. Så vi drog till Trollhättan, trodde vi bara skulle bli ett par stycken - men helt plötsligt var vi ett rejält gäng som pimplade öl och sjöng "tuttar tuttar tuttar överaaaaallt" (Hjalle & Heavy om ni minns från på rymmen?). Skitarg (...ser du vem som kommer där, tomten med maskingevär), Lillasyster (fd LOK) & Dökött (Heavy) - ja dom levererade på scen! Ravaged, Sister Sin & Pretty Maids lyssnade vi mest på från håll.