ART BY TINA

BIRTHDAY GIRL
Hurra för mig, idag fyller jag år! 32 eller 22 - ålder spelar ju inte så stor roll. Firat med kalas både hos mig och hos en polare som fyller år imorgon. Kalasdag. Blev firad med helt fantastiska presenter, en hemlig resa någonstans i Europa, ett urfint halsband, skålar från min favoritbutik Indiska, en handvävd väska som alla boho-chicks kommer bli grymt avundsjuka på, ett gäng trisslotter som ska göra mig till miljonär - och taaadaaa - en bil!
 
Ps. gillar ni klänningen så finns den här
 
TRASHED
Igår körde jag all in på leopard (jobb-AW i Borås). Trashade jeans med leoparddetaljer och en ny lite transparent skjorta som jag fyndade på ett Lindex-event i veckan. Liknande jeans med olika slitningar och detaljer kan man hitta här - glöm inte att kolla uppe i högra hörnet för aktuella erbjudanden.
 
 
BEACH 2014
Kolla in den här fina missoni-inspirerade bikinin. Hur fin som helst. Jag är redo för sommar. Typ nu. Just denna verkar ha utgått ur sortimentet men jag hittade den här söta på samma sida "vintage style" - urfin faktiskt! Dessutom - 25% rabatt via detta erbjudande. Och med koden FRI FRAKT - blir det - just det - fri frakt.