ART BY TINA

LIFE UPDATE
LIFE UPDATE. Just nu händer det typ tusen saker i mitt liv. Så jag har lite svårt att fokusera och hitta koncentration. Jag jobbar heltid...samtidigt som jag pluggar konst på heltid. Börjar känna mig hemmastadd efter flytten till Uddevalla, lägenheten börjar kännas som ett hem. Min nya ateljé börjar ta form. Imorgon är det invigning! Helgen har jag reserverat för att hänga med mina fantastiska vänner. Och helgen därefter har jag tillsammans med konststudenterna på skolan utställning på Galleri ORO i Majorna, Göteborg. Första gången något av mina verk ställs ut i Gbg, så det känns extra kul! Samma helg har jag också bokat in en konsert på Pustervik och Konstloppis i Uddevalla (där jag är en av konstnärerna). På kvällen åker snyggklänningen då jag är inbjuden till Scenkonstgala! ...och veckan därpå väntar en skolresa till Danmark och en dansfestival i Oslo. Sa jag att jag hade fullt upp?
 
Men det jag ser fram emot allra mest.
 
Den 21 december packar jag backpacken för att landa i Bangkok och sen vidare till Kambodja och Vietnam för tre fantastiska veckor i dessa spännande länder. 
 
 
SCREENPRINT
Igår hade två av mina konstskolepolare workshop i screentryck på Arena29 i Majorna. Jävlar så kul. Schablon, ram, uv-ljus, spola, torka, trycka. Lät väldigt mer komplicerat än vad det var. Nu är jag sugen på att skaffa ett litet mörkerrum i min ateljé. Ska bara få tag på en uv-lampa till ett bra pris. Undrar om det funkar med ett gammalt ansiktssolarie? 
 
Gjorde trycket av mitt motiv "Jaget" som är en animalisk version av mig själv och som ingår i mitt selfie-projekt #theartieproject. Så nu finns det ett gäng tygkassar med trycket. 
 
Materialet på tröjan funkade inte så bra för screentryckmetoden, men tyckte det blev cool effekt ändå, lite som en blyertsskiss. 
 
TORGGATAN 23
Nu finns vår stora bostadsrätt, som egentligen är ett radhus till salu. I Vara. 115 kvm uppdelat på två våningar, med egen ingång, 4 rum och kök. Två balkonger, en under tak för mingel- och grillkvällar och en solig takterass skyddad från blåst så det går att börja solsäsongen redan i mars. Två badrum, perfekt när man har många på besök. Blir så lång kisskö annars, speciellt om det är alkoholhaltiga drycker inblandat. Det rum jag kommer sakna mest, min stora walk-in-closet, lämnas möblerad med hyllor och upphängning om så önskas. Ps. tavlorna på väggarna är också till salu, två är redan sålda.