ART BY TINA

ILLUMINATI MOON FOX
ILLUMINATI MOON FOX
 
En räv, en måne och tecknet för illuminati - för mig varken politiskt eller religöst - bara magiskt. Dom tre symbolerna pysslade jag ihop till en skiss och skickade vidare till min tatuerare, Vilda på Bläckbyrån i Vårgårda. Simsalabim så hade hon skissat fram ett nytt mästerverk som nu pryder min vänstra överarm. Om jag är nöjd? Galet!
 
 
STREBERS GBG
PUNK PÅ PUSTERVIK
 
När Strebers (...som Dia Psalma föddes ur) återförenas och kör turné - ja då ser man till att skaffa biljett - till ett utsålt Pustervik. Bra drag! Förbandet Åfysatan va kanske inte riktigt lika bra - men dom körde iaf korta shorts och fotbollsstrumpor vilket verkar vara en trend på den svenska punkscenen. Tyvärr blev min kamera typ packad och lyckades inte leverera ett endaste bra foto. Men försök känna in stämningen istället. 
 
 
DEBASER MEDIS
STOCKHOLM. Efter Umeå stannade jag i Stockholm, 4 dagar, 2 dagars hopp och lek, två dagars jobb. Första kvällen pimplade vi mest vin, jag och bästis. På lördagen lurade jag med henne på spelning på Debaser Medis. Svenska punkbandet Sista Sekunden (mer hotpants åt folket!) körde 10-års jubileumsturné i Göteborg, Malmö och Stockholm. Men Lowest Creature, Damage Head, Snake och Regimen som förband. Riktigt bra kväll. Som tydligen hade slutat med både Mcdonalds, taxi och nattbuss...enligt några ihopknycklade kvitton i fickan.