ART BY TINA

#HEJASMÖGEN
MIDSOMMAR PÅ SMÖGEN
 
Fiskar-brorsan har skaffat en sjöbod på Smögen, inga tveksamheter om att det va där vi skulle fira midsommar, ett gäng smögenbor, ett gäng Tina-polare och en himla massa sprit/öl/skumpa, nyrökta makrillar och kokta kräftor. Helt klart en grym 2-dagars fest! 
 
 
 
DROPKICK MURPHYS
DROPKICK MURPHYS på Liseberg. Vilket jävla drag! Dom gick på prick på utsatt tid och drog igång direkt med min favoritlåt "The boys are back", bra röj från första sekund. Även fast jag stod bakom en buske i baren, kan ju ångra lite nu att jag inte orkade armbåga mig fram till front row - så här i efterhand hade det varit värt det. Speciellt i näst sista låten då alla brudar är välkomna upp på scen. Fan också. 
 
...den sista låten, en cover på "Having a party". Va fan hände där? Hur tänkte ni nu? 
 
 
USS16
UDDEVALLA SOLID SOUND 16-18 JUNI 2016
 
Den här festivalsommaren drog verkligen igång med dunder och brak. Först Sweden Rock i fyra dagar och därefter festivalröj i Uddevalla i tre dagar. Men som jag gillar det! Trots att ölen tog slut och toakön va två timmar lång haha. Tur att det finns buskar. 
 
Följande artister kan nu läggas till på årets konsertlista: 
 
Sahara Hotnights-Maria som soloprojekt. Uddevallakillen Thomas Stenström, Småkillarna i Eldoradio - som det definitivt kan bli något stort av, Norlie & KKV som är så långt ifrån min musik det bara går men vars "Tröjan du hatar"-låt fullständigt satt sig på hjärnan, Graveyard - som inte kan något annat än att leverera stort! Bob Hund - som va helt magiska på scen, vilken show, Miriam Bryant - som till min besvikelse va dötråkig och bara snackade skit om kärlek och Movits! som jag bara såg för kompisens skull, hur mycket jag än gillar saxofoner så funkar det inte tillsammans med hiphop.